top of page

BOOKING & PRISER

Hos os er en klargøring en klargøring. Vi går ikke på kompromis og sender ingen halve løsninger ud ad døren. Derfor finder du heller ikke komplicerede og uoverskuelige pakke-programmer hos os. Det eneste du skal tage stilling til er, om du har en lille, mellem eller stor bil.

Vores ønske og ambition er, at du skal køre fra klargøringshallen med en følelse af, at din bil er som ny. En følelse af eksklusivitet og af at have købt et godt, gedigent stykke arbejde af højeste kvalitet. 

Vi kalder det CARWASH COMPLETE - en komplet, kompromisløs kvalitets-klargøring fra inderst til yderst - intet mindre!

 

Book hurtigt og nemt herunder.

 

Vi tilbyder tillige et mindre udvalg af særlige tillægsydelser, og såfremt du har brug for at få løst en mere specialiseret opgave, der ikke fremgår af nedenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os eller kigge forbi.

CARWASH COMPLETE

 • Mikro- og minibiler, som eks. VW Up!, Hyundai i10 og Citröen C1

  Læs mere
  849 danske kroner
 • Mellemstore biler, som eks. VW Polo, Citröen C3 og Hyundai i30

  Læs mere
  1.049 danske kroner
 • Store biler, som eks. VW Passat, Audi A5 og Kia Optima

  Læs mere
  1.349 danske kroner

TILLÆGSYDELSER

Nedenfor finder du en oversigt over vores tillægsydelser og ekstra services. Hvis du ønsker en eller flere af disse ekstra services udført, da venligst påfør det i kommentarfeltet under bookingen. Vi gør opmærksom på, at priserne for de forskellige tillægsydelser varierer, og at vi i nogle tilfælde først kan give et prisoverslag efter besigtigelse af bilen.

 

Skulle du have brug for at få løst en mere specialiseret opgave, som ikke fremgår af nedenstående, så kontakt os meget gerne eller kig forbi - så finder vi med garanti den helt rigtige løsning.

Nanoforsegling af ruder
Efter aftale
Voksbehandling og lakforsegling
Efter aftale
Rengøring af dyrehår
Efter aftale
Sæderens
fra 250 kr.
Polering af biler
fra 1.000 kr.
Aircondition og ventilatorrens
250 kr.
bottom of page